Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike!

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike!

SPOR Haberleri

Sarı-Lacivertli ekip evinde Akhisar'a kaybederken, tam 5 futbolcu da ceza sınırında bulunuyor.

Fenerbahçe'de iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi öncesi ceza korkusu yaşanıyor. Akhisar Belediyespor'a kaybedip, şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puan bırakan Sarı-Lacivertli ekipte ceza sınırındaki futbolcuların sayısı 5'e çıktı. Akhisar'a karşı maça 11'de başlayan iki yıldız; Dirk Kuyt ve Raul Meireles kart görmeyip, sınırda gezinmeye devam ederken Egemen Korkmaz da gördüğü sarı kartla ceza sınırına geldi.


Bu üç futbolcu önümüzdeki hafta Torku Konyaspor ile oynanacak mücadelede kart gördükleri takdirde bir sonraki hafta Galatasaray'a karşı forma giyme şansını yitirecek. Bu üçlü dışında, Michael Kadlec ve Hasan Ali Kaldırım da ceza sınırında bulunuyor.


Caner Erkin cezalı
Akhisar Belediyespor maçına ceza sınırında çıkan Caner Erkin ise ikinci yarıda hakem Özgür Yankaya'ya itiraz ettiği gerekçesiyle sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen solak yıldız önümüzdeki hafta Torku Konyaspor ile deplasmanda oynanacak mücadelede takımdaki yerini alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...