Hamzaoğlu Galatasaray'a finansal açıdanda kazandırıyor

Hamzaoğlu Galatasaray'a finansal açıdanda kazandırıyor

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu ligde çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Galatasaray, yaklaşık 10 milyon lirayı da kasasına koydu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından ligde çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Galatasaray, yaklaşık 10 milyon lirayı da kasasına koydu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) galibiyete ve beraberliğe verdiği primlere göre sarı-kırmızılı ekip, Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına gelişinin ardından 9 milyon 800 bin lira hasılat elde etti. Hamzaoğlu ile çıktığı 10 maçta yalnızca Bursaspor ve G.Birliği ile berabere kalan Aslan, 8 karşılaşmada ise rakiplerine karşı üstünlük kurmayı başardı.


Prandelli'ye fark nbsp;


İlk 10 haftada 6 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Prandelli'ye fark atan Hamzaoğlu, İtalyan hocanın 3'te 1 ücretine çalışıyor. Sezon sonuna kadar 500 bin dolar karşılığında imza atan başarılı çalıştırıcı, şimdiden aldığı ücretin kat kat fazlasını sarı-kırmızılı ekibe kazandırdı.


kaynak:takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...