Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Benim Stilim'in yayın saati değişti

İşte Benim Stilim'in yayın saati değişti

MAGAZİN Haberleri

TV8'in fenomen yarışması İşte Benim Stilim'in yayın saati değişti.

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması için nbsp;bir karar aldı. Show TV'den TV8'de geçtikten sonra iki kanal arasında yaşanan mahkeme sonucunda TV8'deki yarışmanın ismi İşte Benim Stilim olarak değişmiş, Show TV'deki Bu Tarz Benim ise format değiştirmişti. Ancak bu transfer iki kanala da yaramadı. Eylül 2014'de Show TV'de başlayan ilk sezonda reytingleri dizileri geçen ve gün birinci olan Bu Tarz Benim, yaşanan transfer olayından sonra her iki kanalda da büyük reyting kaybına uğradı. Cumartesi akşamları eleme gecesiyle gün birincisi olan yarışma artık her iki kanalda da ilk 10'a bile giremez oldu.


İşte Benim Stilim eleme gecesi 21 Şubat Cumartesi akşamı reytinglerde Total grubunda 15. olurken, AB'de ise 7. sırada yer almıştı. Bu Tarz Benim'in canlı yayınlanan eleme gecesi ise Total'de 16. olurken, AB'de ise 36. olabilmişti.


İŞTE BENİM STİLİM GİTTİ SURVİVOR GELDİ
Survivor All Star'ın iddialı kadrosuyla başlaması ve TV8'e tarihin en büyük reyting başarısını elde ettirmesi üzerine Acun Ilıcalı sürpriz bir karar aldı ve İşte Benim Stilim yarışmasının eleme gecesi gün değiştirdi. Artık Cumartesi akşamları ekrana gelen İşte Benim Stilim eleme gecesi bundan sonra Pazar gündüz saatinde 15.00'de yayınlanacak. Cumartesi akşamı 20.00'de ise Survivor All Star yarışması ekrana gelecek. Bu değişiklikle birlikte Survivor All Star Pazar, Pazartesi, Salı ve Cumartesi olmak üzere haftada 4 akşam prime time kuşağında ekrana gelecek. İşte Benim Stilim eleme gecesi ise artık Pazar gündüz kuşağında yayınlanacak. İşte Benim Stilim yarışması eleme gecesiyle 1 Mart Pazar günü 15.00'de TV8 ekranlarında yayınlanacak. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...