Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gmail kullananlara çok kötü haber!

Gmail kullananlara çok kötü haber!

TEKNOLOJİ Haberleri

Google'ın e-posta servisi Gmail'deki bir hata nedeniyle pek çok mail yanlış kişiye gidiyor! Bakın neden?

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail'de son günlerde ortaya çıkan bir hata kullanıcılarını zor durumda bırakıyor. Kullanıcı, örneğin iş arkadaşına mail atmak istediğinde 'To' yani 'Kime' kısmına arkadaşının isminin baş harfini yazıyor ve 'Otomatik Öneri' özelliği arkadaşının isminin geri kalanını tamamlıyor. Zira Gmail'in bu özelliği sayesinde kullanıcılar sıkça mail'leştiği arkadaşlarının baş harfini dahi yazarak hızlıca mail atabiliyorlar.


Business Insider'ın haberine göre bu özellikte ortaya çıkan bir hata nedeniyle sıkça mail atmadığınız arkadaşlarınıza dahi yanlışlıkla mail atabilirsiniz. Örneğin hızlıca 'Ahmet Erkan' ismine mail atmak isterken dikkat etmezseniz pek de görüşmediğiniz ilgisiz bir kullanıcıya 'Ahmet Metekan'a mail gönderebilirsiniz.
Gmail kullananlara çok kötü haber!


Google otomatik düzeltme özelliğindeki söz konusu açıkla ilgili bir açıklamada bulunmazken, kullanıcılar da şikayetlerini Twitter ve diğer sosyal medya mecralarında dile getirmeyi sürdürüyor.Gmail'deki bu hata nedeniyle binlerce e-postanın yanlış kişiye gittiği tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...