Didim'de lodos tekne batırdı

/ Kaynak: AA
Didim'de lodos tekne batırdı

YAŞAM Haberleri  / AA

Didim'de kuvvetli lodos nedeniyle batan balıkçı teknesi, dalgıçların 3 saat süren çalışmayla su yüzeyine çıkarıldı

Didim ilçesinde etkili olan lodos nedeniyle bir balıkçı teknesi battı. Altınkum İskelesi'nde bağlı bulunan Mehmet Erpalabıyık'a ait 7 metre uzunluğundaki, "Burak 35" isimli balıkçı teknesi, lodos nedeniyle battı. Batan tekne, dalgıç ekibi tarafından vinç yardımıyla 3 saatlik çalışma sonucunda su yüzeyine çıkarıldı. Tekne sahibi Erpalabıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Didim'de balıkçı barınağı bulunmadığı için teknelerini Altınkum İskelesi'ne bağlamak zorunda kaldıklarını belirtti.
Lodos sonucu batan teknesini kredi çekerek satın aldığını ve henüz borcunun dahi bitmediğini ifade eden Erpalabıyık, şunları söyledi:
"Teknemde yaklaşık 5 bin liralık hasar var. Zaten kredi çekerek almıştım ve 15 bin lira borcum bulunuyor. Didim'de balıkçı barınağı olmaması nedeniyle mağduruz. Sığınacak yerimiz yok. Marina'ya sığınmak için de yeterli bütçemiz yok. Yetkililerden balıkçı barınağı yapılarak sıkıntının giderilmesini bekliyoruz."



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...