Deniz Seki'ye şok üstüne şok! Hastanede Seki'ye bakın ne yaptılar?

Deniz Seki'ye şok üstüne şok! Hastanede Seki'ye bakın ne yaptılar?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Geçtiğimiz gün ameliyat olmak için hastaneye sevk edilen Deniz Seki orada büyük şok yaşadı. Seki'nin penceresine parmaklık takıldı. Seki'nin son durumu?

Eski özel yetkili mahkemelerden İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında yargılanan şarkıcı Deniz Seki, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Seki'nin cezaevine girdikten sonra sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak için yaptığı başvuru, Cumhuriyet Savcılığı tarafından Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmişti. Buradaki tetkiklerin ardından Seki'nin ameliyat olması gerektiği yönünde rapor verilmişti.
Deniz Seki'ye şok üstüne şok! Hastanede Seki'ye bakın ne yaptılar?

Seki, dün tutuklu bulunduğu cezaevinden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'nün 5'inci katında tek kişilik bir odaya konulan Seki'nin kapısında 3 asker dün gün boyu nöbet tuttu. Seki'nin kaldığı odanın camlarına da mahkûm koğuşu uygulaması olan demir parmaklık takıldı.


Ameliyat günü belli değil
Seki'nin menajeri Özgür Aras tarafından yapılan yazılı açıklamada "Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu netlik kazanmamıştır" denildi.


DENİZ SEKİ'YE ARKADAŞLARINDAN MORAL KLİBİ
Cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki'nin, yeni albümü için bestelediği "Hayat 2 Bilet" isimli şarkısına sanatçı arkadaşları moral klibi çekti.
Deniz Seki'ye şok üstüne şok! Hastanede Seki'ye bakın ne yaptılar?

Çok sayıda ünlü sanatçının yer aldığı klip çekimleri, renkli görüntülere sahne oldu. nbsp;Uyuşturucu temin etmek suçuyla cezaevinde bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki için sanatçı dostları bir klip çekti. Hapse girmeden önce "İz" isimli bir albüm çıkartan Deniz Seki'ye sanatçı dostlarından destek geldi. Deniz Seki'ye moral olmak isteyen ünlü sanatçılar, sanatçının son albümünde bulunan "Hayat İki Bilet" şarkısı için klip çekti. Emel Müftüoğlu'nun da organize ettiği ve yönetmenliğini Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki'nin yönetmenliğini yaptığı klipte Armağan Çağlayan, Berkay, Demet Akalın, Deniz Akkaya, Emel Müftüoğlu, Gülben Ergen, Hakan Altun, Işın Karaca, İskender Paydaş, Linet, Nihat Odabaşı, Nilgün Belgün, Oktay Kaynarca, Onur Baştürk, Ömür Gedik, Pınar Altuğ, Reyhan Karaca, Saba Tümer, Serdar Seki ve Yonca Evcimik yer aldı. Ünlü şarkıcının arkadaşlarının destek verdiği klip çekimleri renkli görüntülere sahne oldu. nbsp;Deniz Seki "Hayat 2 Bilet" şarkısını, " Hayat 2 Bilet, bu albüm için yaptığım ilk şarkı, o yüzden benim için çok özel. Düzenlemeler yapılırken İskender Paydaş, 'Şarkı Demirel söylemleri gibi başlıyor' diye takılmıştı. Bizim çok beğendiğimiz çok içimize sinen bir albüm oldu" cümleleriyle ifade etmişti. nbsp;


DENİZ SEKİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Bakırköy Kadın Kapalı cezaevi'nde hükümlü bulunan Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras tarafından yapıla yazılı açıklamada şarkıcının, yumurtalıklarındaki kist nedeniyle ameliyat edileceği, ameliyat öncesi bazı tetkiklerin yapılması amacıyla bu Sabah hastaneye sevk edildiği belirtildi.
nbsp;
Sanatçının Adli Tıp Kurumu ve savcılık kararı ile bir kamu hastanesinde tedavi altına alındığı belirtilen açıklamada, nbsp;"Cezaevine girer girmez sağlık sorunları nedeniyle tedavi olmak istediğini belirtmiş, Cumhuriyet savcılığınca da Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmişti" denildi.




Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
nbsp;
"Deniz seki'nin bugün ameliyat öncesi tetkiklerinin yapılması ve ameliyatı için İstanbul'daki bir kamu hastanesine sevk edildiği, hastanede ameliyat ve tedavi amacıyla hastaneye yatış işlemlerinin yapıldığı öğrenildi. Seki'nin burada önce tetkiklerinin yapılacağı sonrasında ise yumurtalıklarındaki şüpheli kist nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi. Sanatçının ne zaman ameliyat edileceği ve hastanede ne kadar kalacağı hususu netlik kazanmamıştır."
nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...