Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maceraperest genç dünyayı dolaşarak tehlikeli yerlerde poz verdi

Maceraperest genç dünyayı dolaşarak tehlikeli yerlerde poz verdi

DÜNYA Haberleri

Ilabaca kimi zaman bir gökdelenin tepesinde, kimi zaman bir uçurumun kenarında, kimi zaman da bir kulenin zirvesinde poz veriyor.

İngiltere'de Esty Ilabaca isimli gencin garip bir tutkusu var. Merseyside'da yaşayan 20 yaşındaki genç, dünyayı dolaşarak insanın başını döndürecek yüksekliklerde tehlikeleri göze alarak fotoğraflar çektiriyor. FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN
Ilabaca kimi zaman bir gökdelenin tepesinde, kimi zaman bir uçurumun kenarında, kimi zaman da bir kulenin zirvesinde poz veriyor. Ilabaca'nın çoğu fotoğrafı, bakanların bile başını döndürüyor, insanı tedirgin ediyor. Yükseklik tutkunu bu genç, adeta tehlikeden haz alıyor. Ilabaca, tırmanışlarında güvenlik için herhangi bir koşum da kullanmıyor.
Şimdiye kadar ülkesinin yanı sıra Şili, Japonya, Amerika ve Fransa'da tehlikeli yerlerde fotoğraflar çektiren genç, "Nerede tehlike varsa oradayım. Ziyaretlerim devam edecek" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...