15 gündür aranıyordu, cesedi Gaziantep'te bulundu

/ Kaynak: AA
15 gündür aranıyordu, cesedi Gaziantep'te bulundu

YAŞAM Haberleri  / AA

Gaziantep'te bulunan cesedin, Kahramanmaraş'ta yaşayan ve 9 Şubat'tan bu yana aranan 34 yaşındaki Ökkeş Şimşek olduğu tespit edildi

Kahramanmaraş'ta, 15 gündür kayıp olarak aranan fabrika işçisi, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde piknik alanında ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli karayolu yakınındaki piknik alanında erkek cesedini fark eden bir çoban, durumu jandarmaya bildirdi. Ekipler, başında kurşun izine rastlanan kişinin, Kahramanmaraş'ta yaşayan ve kendisinden 15 gündür haber alınamayan 34 yaşındaki fabrika işçisi Ökkeş Şimşek olduğunu tespit etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Şimşek'in yakınlarının gözyaşı döktüğü görüldü. nbsp;Şimşek'in cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

- Olay

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet eden Ökkeş Şimşek 9 Şubat'ta, 9 yaşındaki kızını okula bıraktıktan sonra kendisine bir daha ulaşılamamış, İl Emniyet Müdürlüğü, ailenin başvurusu üzerine Şimşek'in bulunabilmesi için çalışma başlatmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...