İş bulmaya geldi, canından oldu!

/ Kaynak: İHA
İş bulmaya geldi, canından oldu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'da ikamet eden ve Gölcük'te bulunan bir arkadaşının yanına iş bulma umuduyla gelen kişi, aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Manisa'da ikamet eden ve mermer ustası olan Münir Güler (46) kısa bir süre önce iş bulabilmek için Gölcük'teki arkadaşının yanına geldi. İddialara göre 3 gün önce evde bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaşan Güler, kendisini baygın bir halde bulan arkadaşı tarafından çağrılan ambulansla Gölcük Necati Çelik Devler Hastanesine kaldırıldı. 3 günden bu yana hastanede tedavi altında olan Güler, burada doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Güler'in ölümünün şüpheli bulunmasının ardından cenazesi otopsi yapılamak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Güler'in ölüm nedeni henüz belirlenemezken, cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Manisa'ya gönderilecek. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...