Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yağmur Antalya'yı vurdu!

/ Kaynak: DHA
Yağmur Antalya'yı vurdu!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ANTALYA'da hafta başından bu yana etkili olan sağanak yağmur, kentte gündelik hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Antalya için pazar gününden 'gök gürültülü sağanak yağış' uyarısı yaptı. Ani sel ve su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar olabileceği uyarısı yapan Meteoroloji, pazartesi günü başlayacak yağışın hafta sonu dahil devam edeceğini bildirdi.

Hafta başından itibaren zaman zaman şiddetini artırarak aralıksız devam eden yağmur nedeniyle kentte gündelik hayat olumsuz etkilendi. Özellikle sabah saatlerinde kentin ulaşım yükünü kaldıran ana arterlerde metrelerce uzanan taşıt kuyrukları oluştu. Sabah saatlerinde şiddetini artıran yağmur nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

Yollarda oluşan su birikintileri sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olurken olası fırtınaya karşı da belediyeler önlemlerini aldı. Konyaaltı sahilinde belediye, olası fırtına nedeniyle yola sürüklenip otomobillere, insanlara zarar vermemesi için çöp konteynerlerini yere yatırdı. Her gün onlarca insanın sabah sporu için bir araya geldiği sahil, yağmur nedeniyle birkaç yaşlı çift dışında bomboştu. Kent merkezinde ise günün her saati kalabalık olan Cumhuriyet Meydanı bu kez turist gruplarına, sarı yağmurluklarıyla sokak süpürgecilerine ve şemsiye satıcılarına kaldı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...