Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köz kovasıyla ısınmak istedi canından oldu

/ Kaynak: DHA
Köz kovasıyla ısınmak istedi canından oldu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sakarya'da köz dolu kovayı banyoya taşıyıp duş almak isteyen Rukiye Arslan, zehirlenerek öldü. 7 aylık evli olan genç kadının eşi ise kriz geçirdi.

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde, üşüdüğü için köz dolu kovayı banyoya taşıdıktan sonra duş almak isteyen 27 yaşındaki Rukiye Arslan, biriken karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Genç kadının 7 ay önce evlendiği eşi Ayhan Arslan, acı haberle sinir krizi geçirdi.
Olay bugün öğlen saatlerinde Gölpazarı Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Rukiye Arslan, duş almak için evde banyoya girdi. Soğuk olması üzerine Rukiye Arslan üşümemek için diğer odadaki sobadan çıkardığı köz dolu kovayı banyoya taşıdı.
Bir süre sonra işten evine dönen Ayhan Arslan, eşini banyoda hareketsiz halde buldu. Durumun 112 ekiplerine bildirilmesi üzerine eve hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Rukiye Arslan, Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Genç kadının 7 ay önce evlendiği Ayhan Arslan, eşinin ölüm haberiyle sinir kirizi geçirdi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlenen Rukiye Arslan'ın cenazesinin baba ocağı olan Geyve İlçesi Poydullar Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...