Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dehşet saçan halk otobüsünün şoförü serbest!

/ Kaynak: AA
Dehşet saçan halk otobüsünün şoförü serbest!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sarıyer'de 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin gözaltına alınan otobüs şoförü Fikret Gülbahar serbest bırakıldı.

Sarıyer'de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin gözaltına alınan otobüs şoförü Fikret Gülbahar, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde, soruşturmayı yürüten savcılığa ifade veren Gülbahar, "Taksirle birden çok kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, ifadesini aldığı şüpheli Fikret Gülbahar'ı, "yurtdışına çıkış yasağı ile haftada iki gün karakola imza verme"den oluşan adli kontrol hükümlerini uygulayarak, serbest bıraktı.
Dehşet saçan halk otobüsünün şoförü serbest!
Sarıyer Tarabyaüstü Araba Yolu Caddesi'nde Hacıosman-Kabataş seferini yapan Fikret Gülbahar yönetimindeki 34 KB 0101 plakalı İETT otobüsü, dün kontrolden çıkarak önce karşı yönden gelen araçlara, daha sonra yol kenarındaki yayalara çarpmıştı. Kaldırıma çıkan otobüs, bir iş yerine çarparak durabilmişti. Kazada, otobüsün çarptığı Sevim Paralı (59) ve Gül Fürüye Düzgün (48) olay yerinde hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 8 kişi de yaralanmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...