5'inci kattan atladı, hava yatağı hayatını kurtardı

/ Kaynak: DHA
5'inci kattan atladı, hava yatağı hayatını kurtardı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kırklareli'nde bir ay önce cezaevinden çıkan ve iş bulamayan Savaş K., eşi ve 2.5 yaşındakı çocuğunun önünde 5'inci kattan atladı.

Olay, Kırklareli Karakaş Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı üzerinde bulunan beş katlı apartmanda meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıkan evli ve 1 çocuk babası Savaş K., iddiaya göre iş bulamayınca bunalıma girdi. 5 katlı apartmanın çatısına çıkan Savaş K., intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin uzun ikna çabaları sonuç vermedi. Savaş K., eşi ve kızının da gelmesine rağmen vazgeçmedi. Dengesini kaybederek çatıdan 5'inci kattaki balkona düşen Savaş K., polis tarafından yakalanmak istendi. Savaş K., bu sırada kendini balkondan aşağıya bıraktı. İtfaiyenin açtığı hava yatağının üzerine düşen ve yaralanan Savaş K., ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Savaş K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 3 hafta öncede bir apartmanın çatısına intihar girişimine bulunduğu bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

nbsp;5'inci kattan atladı, hava yatağı hayatını kurtardı
nbsp;5'inci kattan atladı, hava yatağı hayatını kurtardı
nbsp;5'inci kattan atladı, hava yatağı hayatını kurtardı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...