Bursaspor'dan Ozan Tufan iddialarına açıklama

Bursaspor'dan Ozan Tufan iddialarına açıklama

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursasspor'un genç yeteneği Ozan Tufan hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun sona ermesinin ardından başlayacak olan transfer dönemi için Bursaspor'un yetenekli oyuncusu Ozan Tufan hakkındaki transfer haberleri şimdiden gündemi doldurmaya başladı. Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un hedefinde olan genç yetenek hakkında çıkan haberlere göre Atletico Madrid'in de takibine girdi. Son günlerde sezon sonunda 10 milyon Euro karşılığında yeşil-beyazlı kulüp ile İspanyol devi Atletico Madrid arasında anlaşma sağlandığı şeklinde çıkan haberlere ise Recep Bölükbaşı'ndan açıklık getirildi.


"TRANSFER İDDİALARI YALAN"
Recep Bölükbaşı İHA muhabirine yaptığı açıklamalarda, "Şu anda Bursaspor'umuzda hiçbir futbolcumuz ile ilgili transfer söz konusu değildir. Zaten şu an transfer döneminde değiliz. Bu haberler Bursaspor'un başarısını istemeyen kişiler tarafından oyuncularımızın morallerini bozmak ve akıllarını karıştırmak için çıkarılmış asparagas haberlerdir. Bizim en büyük isteğimiz kadromuzu korumak. Josue ve Fernandao ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ikiliyi takımımıza dahil etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan isteğim Bursaspor Kulübü resmi sitesi, Bursaspor TV dışında yayınlanan haberlere inanmamaları" dedi.


"HASTALIKTA DA SAĞLIKTA DA BURSASPOR"
Sezon sonunda başkanlık görevini bırakacağı şeklinde çıkan haberlere de açıklık getiren Başkan Recep Bölükbaşı, şu açıklamalarda bulundu:


"Bizim görevimizi bıraktığımız yok. Bursaspor'a fayda sağladığımız sürece görevi bırakmak değil, her zaman ileriki sezon için kulübümüzü yukarılara yükseltecek planlar yapıyoruz. Görevimi bırakmıyorum, hastalıkta da, sağlıkta da her zaman Bursaspor'umuzun yanında olacağız. Bizim tek amacımız takımımızı daha iyi yerlere getirerek, gururlu ve onurlu işler yapmaktır.


Bursaspor çok büyük camia. Mayıs ayında yapılacak kongrede tekrar aday olacağım ve seçilirsem Bursaspor'u yükseltmek adına daha tecrübeli ve daha detaylı çalışmalar yapacağım. Taraftarlarımızın takıma dahil edilecek olan oyuncular için fikirlerine ihtiyacımız var. Bizim kadromuzu güçlendirmek istediğimiz bir kaç isim var ancak bu konuda taraftarlarımızın da onayını almak istiyoruz. Şenol Hoca ile 10 yıl daha çalışmak istediğim doğrudur. Kongre sonunda görevime devam edebilirsem, Şenol Güneş ile 10 yıl daha sözleşme imzalamak için bir saniye bile düşünmem. O çok iyi bir teknik adam. Oyunculara sağlayabileceği bir çok avantaj var. Takımımız ona emanet. Allah yar ve yardımcısı olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...