Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmemiz Beşiktaş'a bağlı!

Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmemiz Beşiktaş'a bağlı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool'u eleyemez, Olympiakos da Dnipro'yu elerse Yunanistan ülke puanından Türkiye'yi geçmiş olacak.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu mücadeleleri, Türkiye açısından da son derece önemli. Trabzon'un, Napoli karşısında ilk maçı sahasında 4-0 kaybetmesi, rövanş öncesi turu imkansız hale getirmiş durumda. Ancak İngiltere'den 1-0'lık mağlubiyetle dönen Kara Kartal'ın evinde rakibini yenip, adını 3. tura yazdırması, Türk futbolu açısından çok değerli...
OLYMPİAKOS İLK MAÇTA 2-0 YENİLMİŞTİ
UEFA Ülke Sıralaması'nda şu an ülkemiz, 32.200 puanla 12. sırada. Takipçimiz Yunanistan da, 31.700'le hemen arkamızda 13. sırada bulunuyor. Bizim Avrupa'da iki, Komşumuz'un ise 1 temsilcisi var, o da Olympiakos. Kırmızı-Beyazlılar, ilk maçta Ukrayna'dan Dnipro'ya 2-0 kaybetti ve yarın taraftarı önünde elenmesi, bizim adımıza sevindirici olacak.
12. SIRAYI KAYBETMEMELİYİZ
Çünkü 12. sırayı kaybetmezsek, Süper Lig şampiyonumuz, Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılacak. Ayrıca UEFA'nın önümüzdeki sezonki yeni uygulamasıyla 12. cebi korumamız, Türkiye Kupası'nı kazanan ekibimizin, Avrupa Ligi'ne direkt gruplardan başlamasını sağlayacak. Öte yandan bu sezon Avrupa Ligi'nde kupayı kaldıran kulüp, Şampiyonlar Ligi'ne Play-Off'tan katılma şansını elde edecek. Ancak Devler Ligi şampiyonu, kendi liginde yine bu turnuvaya katılma hakkını elde ederse, Avrupa Ligi'nin sahibi bu kez ön eleme oynamadan direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başaracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...