Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tedaviye gitti, patron olduğunu öğrendi!

/ Kaynak: AA
Tedaviye gitti, patron olduğunu öğrendi!

YAŞAM Haberleri  / AA

Kanser hastası çiftçi, tedaviye gittiği hastanede, İzmir'de adına şirket kurulduğunu ve Bağ-Kur prim borcu olduğunu öğrendi.

Kanser hastası çiftçi Turgut Şimşek, gittiği hastanede, İzmir'de adına şirket kurulduğu için Bağ-Kur'a prim borcu olduğunu öğrenince, savcılığa suç duyurusunda bulundu.İskenderun ilçesinde oturan evli ve 3 çocuk babası 51 yaşındaki Turgut Şimşek, AA muhabirine, çiftçilik yaptığını ve tarım sigortasından faydalandığını söyledi.Bir süre önce rahatsızlandığını ve kanser teşhisi konulduğunu belirten Şimşek, tedavisi için gittiği hastanede, İzmir'de, bilgisi dışında adına şirket kurulduğunu öğrendiğinde şaşkınlık yaşadığını belirtti. Şimşek, evrak üzerinde ortağı göründüğü şirketten dolayı Bağ-Kur'a 12 bin lira prim borcu çıktığını da ifade ederek, şunları anlattı: "Bilgim dışında adıma şirket açanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Maddi durumum olmadığından tedavimi bile yaptıramıyorum. Yeşil kart almak için başvuru yaptım ancak adıma şirket olduğundan kart verilemeyeceği söylendi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kimliğimi de kaybetmedim. Hiç gitmediğim İzmir'de ortağı olduğum bir şirketin nasıl kurulduğuna anlam veremedim."
Şimşek'in eşi Cemile Şimşek de (36) kocası çalışamadığı için evlere temizliğe gittiğini, kazandığı paranın, eşinin tedavi masraflarına yetmediğini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...