Van'da, çok sayıda molotofkokteyli ve patlayıcı ele geçirildi

/ Kaynak: İHA
Van'da, çok sayıda molotofkokteyli ve patlayıcı ele geçirildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda molotofkokteyli ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 13, 14 ve 15 Şubat 2015 tarihlerinde terör örgütünde faaliyet yürüten şahıslara yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Operasyonda 72 adet molotofkokteyli, 85 adet molotofkokteyli yapımında kullanılacak boş şişe, 34 adet içerisi zift ve yanık yağ dolu olaylara müdahale eden zırhlı araçların görüşünü engellemek amacıyla hazırlandığı değerlendirilen şişe, benzin ve biri parça tesirli olmak üzere 4 adet el yapımı patlayıcı ele geçirilmiştir" denildi. nbsp;Açıklamada, 19 Şubat 2015 tarihinde uyuşturucu sattığı tespit edilen bir şahsın da üst araması yapıldığı belirtilerek, "Yapılan üst aramasında örgütsel içerikli dokümanlar ele geçirilmiştir. Bahse konu olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 4 şahıstan 3'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır" denildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...