Kocası felç olunca boşanmaktan vazgeçti!

/ Kaynak: AA
Kocası felç olunca boşanmaktan vazgeçti!

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya'da Kadın Aytaç, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu ve boşanma davası açtığı 44 yıllık kocasını felç geçirince affetti.

Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu ve boşanma davası açtığı 44 yıllık kocası felç geçiren Kadın Aytaç, durumuna üzüldüğü için affettiği eşiyle adeta bir bebek gibi ilgileniyor.Konya'da yaşayan Kadın (67) ve Ali Aytaç (65) çiftinin 44 yıllık evliliklerinden 7 çocuğu oldu. Kadın Aytaç, evlendiğinden bu yana kendisine zaman zaman şiddet uyguladığını öne sürdüğü eşi Ali ile kısa süre önce yine kavga etti. Darbedilen Kadın Aytaç, darp raporu alıp eşinden şikayetçi oldu. Savcılık kararıyla kocasına evden uzaklaştırma kararı verilen Aytaç, boşanma davası da açtı. Bu sürede Ali Aytaç, felç geçirince bakıma muhtaç hale geldi. Kadın Aytaç, durumuna çok üzüldüğü kocasını affederek boşanma davası ile şikayetini geri çekti. Yaklaşık 10 gün boyunca hastanede eşinin başında bekleyen Aytaç'ın ilgisi sayesinde kocası destekle de olsa ayağa kalkmaya başladı.

- Vicdanen rahatsız oldu

Kadın Aytaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine sürekli şiddet uyguladığı için kocasıyla huzurlu bir yaşamları olmadığını söyledi.
Bu nedenle zor bir karar alarak boşanma davası açtığını aktaran Aytaç, "Bir duydum Ali felç geçirmiş. Bu karda kışta, çay ocağında yatıyormuş. Kocamın durumuna vicdanım el vermeyince Allah rızası için ona bakmaya karar verdim. Soğukta yatmasın istedim" diye konuştu.
Onu o halde bırakamadığını ve duruma çok üzüldüğünü anımsatan Aytaç, kendisinin boşanma ve darp davasını, eşinin de açtığı, mal davasını geri çektiğini kaydetti.
Kocasının altını değiştirdiğini, yemeğini yemesine, ilaçlarını almasına, vücudunu yıkamasına yardımcı olduğunu vurgulayan Aytaç, çocuklarının büyüdüğünü şimdi eşine çocuk gibi baktığını ve ilgilendiğini dile getirdi.
Kendisinin de aldığı darbelere bağlı karaciğerlerinden rahatsız olduğuna dikkati çeken Aytaç, ayağa bile kalkamayan eşi Ali'nin şimdi destekle de olsa yürüyebildiğini bildirdi.
Aytaç, yaşadıklarının herkese ders olmasını istediğini bildirdi. Ali Aytaç ise yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu, yaşananlara kendisinin de eşinin de üzüldüğünü söyledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...