Erdoğan'a doğum günü sürprizi

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'a doğum günü sürprizi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan için doğum günü klibi hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününe özel hazırlanan ve Türkiye'nin dört bir yanından insanların seslendirdiği 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısı, sosyal medyada büyük yankı buldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, klibi sosyal medya hesabından paylaştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum günü için 'Erdoğan Gönüllüleri' tarafından hazırlanan özel klibi sosyal medyada yayınladı. Binlerce kişinin izlediği klip, sosyal medyada geniş yankı buldu. Türkiye'nin dört bir yanından insanların seslendirdiği 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda' şarkısı '#BeraberNiceYıllar' hashtagi ile paylaşıldı. Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun aynı gün (26 Şubat) doğmuş olmasının çok enteresan olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun doğum günlerini kutladığını belirten Gökçek, "Rabbim ikisine de uzun ve hayırlı ömürler versin, milletimizin başından eksik etmesin" dedi.

##tgvideo##

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...