Beşiktaş taraftarı zafere inanıyor!

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş taraftarı zafere inanıyor!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın bu akşam Liverpool'u konuk edeceği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na siyah-beyazlı taraftarlar gelmeye başladı.

Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada görsel şölene hazırlanan Beşiktaş taraftarları, tur için umutlu olduklarını söylediler. UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında Beşiktaş, Anfield Road'da 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından Liverpool'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Zorlu mücadele öncesi Olimpiyat Stadyumu'nda da tüm hazırlıklar tamamlandı.


70 BİN TARAFTAR AKIN EDECEK
Mücadelenin 20.00'de başlayacak olmasına rağmen Beşiktaşlı taraftarlar, saatler öncesinde stadyuma gelmeye başladı. Maç biletleri iki gün önce biterken, tribünlerde 70 bin kişinin bu karşılaşmayı izlemesi bekleniyor. Dev mücadele öncesi görsel bir şölene hazırlanan Çarşı Grubu, yapacakları bayrak şovlarla güzel bir görüntü oluşturmayı hedefliyor. Öte yandan biletlerin satıldığı gişelere, 'Maç biletleri tükenmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz' yazısı asıldı.


TARAFTARIN İNANCI TAM
Karşılaşmaya saatler kala Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na gelen siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının Liverpool'u yenerek tur atlayacağına inançlarının tam olduğunu söylediler. Beşiktaşlı taraftarlar ayrıca, Fransız asıllı Senegalli golcü Demba Ba'dan gol beklediklerini ifade ettiler.


ÖZEL TİM KORUYOR
Öte yandan, Beşiktaş taraftarlarının gece geç saatlerde, Liverpool takımının konakladığı otel önünde araçlarıyla korna çalıp, misafir takım aleyhine tezahüratlarda bulunmasının ardından güvenlik güçleri de harekete geçti. İngiliz ekibinin Bağcılar'da konakladığı otelin önüne gelen özel tim ekipleri, silahlı şekilde bekleyişini sürdürüyor.


STADA GİDİŞTE ÖZEL ÖNLEM
Konuk ekibin maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na gidişi sırasında ise güvenlik güçleri üst düzey önlem alacak. Saat 18.00 sıralarında stadyuma gitmek için otelden çıkması beklenen Liverpool kafilesinin geçiş güzergahlarında çok sayıda polis ekibinin görev yapacağı belirtildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...