Yürüyerek geldiği hastaneden cesedi çıktı

/ Kaynak: DHA
Yürüyerek geldiği hastaneden cesedi çıktı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da 24 yaşındaki Fatma Oral, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle gittiği hastanede, anjiyonun ardından yaşamını yitirdi.

Ailesi hastane hakkında şikâyetçi olurken, 1 yaşındaki Ceylin annesiz kaldı. Alanya'da bir otelde kat görevlisi olarak çalışan 1 çocuk annesi Fatma Oral, 5 gün önce sol bacağındaki şişlik nedeniyle Alanya Devlet Hastanesi'ne gitti. Hastanede yapılan kontrollerde, Oral'ın bacağında damar tıkanıklığı tespit edildi. Ameliyatın Alanya'da yapılamayacağını söyleyen doktorlar, Oral'ı Antalya'ya sevk etti.
Dün sabah saatlerinde gittikleri özel hastanede Fatma Oral'ın bacağındaki tıkanıklık anjiyoyla giderildi. Servise alınan Oral'ın bacağındaki kateter çıkarılırken aniden fenalaştı. Ameliyata alınan Oral, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. nbsp;
Doktorlar, aileye pıhtı atması oluştuğunu ve hastanın bu nedenle yaşamını yitirdiğini söyledi. Fatma Oral'ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan ön otopside ölüm nedeninin tespit edilemediği, kesin ölüm nedeninin ayrıntılı otopsi raporuyla belirleneceği kaydedildi. Otopsi işleminin ardından yakınları tarafından Oral'ın morgdan alınan cenazesi, defnedilmek üzere Alanya'ya götürüldü.
Fatma Oral'ın ölümünden özel hastaneyi sorumlu tutan yakınları, şikayetçi oldu. Oral'ın dayısı Atilla Güven, "Yeğenimin hiçbir rahatsızlığı yoktu. Ayağı şiştiği için Alanya'da Devlet Hastanesine başvurdu. Oradan Antalya'ya sevk ettiler. Biz Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitmek istedik, ama doktorlar 'Orada çok oyalanırsınız sizi özel bir hastaneye yönlendirelim' dediler. Yeğenim yürüyerek girdiği hastaneden tabutla çıktı. Kızı 1 yaşındaki Ceylin de öksüz kaldı. İhmal olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...