Kuyt'dan Liverpool şifreleri

Kuyt'dan Liverpool şifreleri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, eski takımı Liverpool'un Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmayla ilgili konuştu.

nbsp;UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'un Beşiktaş ile oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde 'Kırmızılar'ın eski yıldız Dirk Kuyt açıklamalarda bulundu.Liverpool Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Kuyt, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak olmasına rağmen İngiliz ekibini favori olarak göçrdüğünü açıkladı.Taraftarlar konusunda Liverpool'u uyaran Kuyt, "Beşiktaş'ta bütün biletler satıldı ve fantastik bir taraftar grubu olacağını düşünüyorum" dedi.


TÜRK TARAFTARLAR İÇİN İLGİNÇ BİR YORUM


Açıklamalarına devam eden Hollandalı futbolcu, "Türk taraftarların eğlenceli bir yanı var. Takımları, Liverpool, Real Madrid, Barcelona ya da kimle oynarsa oynasın fark etmez, kazanacaklarını düşünüyorlar. Oyun hakkında her zaman pozitifler ama bence Liverpool maçın favorisi" şeklinde konuştu.


BEŞİKTAŞ'IN OYUN SİSTEMİNİ ANLATTI


Beşiktaş'ın oyun sistemi hakkında da konuşan tecrübeli isim, "Beşiktaş saldıran bir oyun anlayışıyla mücadele edecektir. Özellikle beklerini de kullanarak kanatlardan atak üretmeye çalışacaklar. Liverpool bu anlayışta birçok kontratak bulacaktır. Bu durumda Liverpool'un şanslar bulabileceğini düşünüyorum. Kazanmak için büyük bir şansları var" ifadelerini kullandı.


"BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DERBİLERİNDE OYNAMAK..."


Türkiye'deki futbol ve taraftar profili ile ilgili görüşlerini aktarmaya devam eden Kuyt, "Futbol gerçekten çok farklı bir şey. Türkiye'deki derbilerde bnüyük maçlarda taraftarların duyguları çok yüksek oluyor. Bu nedenle Beşiktaş ve Galatasaray derbilerinde oynamak harika bir duygu. Her zaman en iyi taraftarın İngiltere'de olduğunu düşünürdüm ancak Türkiye'de daha farklı taraftar profili var. İngiltere'den farklı ama çok fantastik ve 90 dakika boyunca şarkı söylüyorlar. Onlar takımların her zaman zarkasında ve Beşiktaş maçında da bunu hissedeceksiniz" yorumunu yaptı.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...