Ailesi perişan, Yusuf'tan 4 gündür haber yok

/ Kaynak: AA
Ailesi perişan, Yusuf'tan 4 gündür haber yok

YAŞAM Haberleri  / AA

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde 4 gündür kayıp olduğu bildirilen 17 yaşındaki Yusuf Bayat'dan haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesinde ikamet eden ve çalıştığı kuaförde 22 Şubat'ta haftalığını aldıktan sonra kaybolan Bayat'tan daha sonra haber alınamadı. Baba Ali Bayat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunu kendi imkanlarıyla bulamayınca savcılığa kayıp başvurusunda bulunduğunu ancak şuana kadar sonuç alamadıklarını söyledi. Yetkililerden oğlunun bulunması için yardım isteyen Bayat, kamuoyunda yaşanan olayların da etkisiyle oğlunun hayatından endişe duymaya başladığını belirtti.
Bayat, çocuğunun telefon ve kimliğini evde bıraktığını aktararak, şöyle konuştu:
"Oğlumun kaybolduğu günden bu yana annesi sürekli ağlıyor, hepimizin içini yaktı. Oğlum telefonunu ve kimliğini de evde bırakmış ayrıca valiz falan da yanına almamış. Oğlumu aramadığım yer kalmadı. Şanlıurfa'da otogardaki kameraları da inceledik ancak bir sonuca ulaşamadık. Ayrıca başka bir kente gitse bile yanında sadece 60 lira var bu da çok az bir para kendisine yetmez. Eğer uzak bir yere gittiyse ve dönmek istese bile parası yok, nasıl dönecek ondan korkuyorum. Perişan bir haldeyiz ve ne yapacağımızı bilemiyoruz."
Anne Meryem de oğlunun bulunması için yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.
Bayat'ın ustası İsa Ökte de Yusuf'un çok çalışkan ve sevdiği bir elamanı olduğunu belirterek, aniden kaybolmasının ailesi gibi kendisini de endişelendirdiğini söyledi.
Yusuf'un herhangi bir sıkıntısı olmadığını anlatan Ökte, "Yusuf 'un son dönemlerde hayatında bir değişiklik göremedim. İşini seven biriydi, kaçtı mı, kaçırıldı mı bilmiyoruz. Yusuf sakin bir yapıda ve kendisini ifade edecek düzeyde olmadığı için hayatından endişeliyiz" dedi.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...