Abdürrahim Albayrak resmen açıkladı! 'Amrabat....'

Abdürrahim Albayrak resmen açıkladı! 'Amrabat....'

SPOR Haberleri

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak sarı kırmızılı takımın gündemindeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abdürrahim Albayrak, ''Amrabat Galatasaray'a dönecek. Amrabat, Galatasaray'ın futbolcusudur. Şu anda mevcut futbolcularda bana keşke Amrabat'ı göndermeseydik diye defalarca söylediler . Şuan kiralık olarak oynuyor inşallah sezon sonunda gelecek. Malaga çok formda bir takım iyide bir yerdeler Malaga Amrabat'ı çok istiyor ama Amrabat 'Ben Galatasaraylım, ben Galatasaray'da mutluyum, Galatasaray olduktan sonra ben başka takımda oynamam' demiş. Bu da bizi çok mutlu etti'' şeklinde konuştu.


Açık ve net: Sneijder'le uzun yıllar çalışmak istiyoruz
Abdürrahim Albayrak, ''Ben Wesley'le bir kaç kere konuştum ve kendisiyle de görüştüm Sneijder ile beraber sezon sonunu bekliyoruz. Wesley Snaijder'le uzun yıllar çalışmak istiyoruz açık ve net'' diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...