Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali Babacan ve Erdem Başçı istifa mı etti?

Ali Babacan ve Erdem Başçı istifa mı etti?

GÜNDEM Haberleri

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa haberlerini yalanladı.

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı'nın istifa haberlerine ilişkin "Başbakanlık kaynakları olarak tümüyle reddediyor ve yalanlıyoruz. İddiaların nereden kaynaklandığını da anlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başbakanlık kaynakları, Başbakan Yardımcısı Babacan ile Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın istifa haberleriyle ilgili açıklamada bulundu.

Bu iddiaları tümüyle reddeden ve yalanlayan Başbakanlık kaynakları, şunları kaydetti:

"İddiaların nereden kaynaklandığını da anlamıyoruz. Biz bu iddiaları kesinlikle reddediyoruz. Sayın Babacan MGK hazırlık toplantısına geldi, katıldı. Şu anda da MGK toplantısına katılıyor. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz. Böyle bir şey yok. Aynı şekilde Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın da istifa iddialarını yalanlıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...