Uğur Tatar yine deniz vaadetti

/ Kaynak: DHA
Uğur Tatar yine deniz vaadetti

Politika Haberleri  / DHA

2014'de AK Parti'den Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mehmet Tatar, bu kez aynı partiden milletvekili aday adayı oldu

Denizli'de 2014 yılı yerel seçimlerinde AK Parti'den Büyükşehir Belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Mehmet Uğur Tatar, bu kez aynı partiden milletvekili aday adayı oldu. Belediye başkanlığına aday adayı olduğunda Denizli'ye deniz getirme vaadinde bulunan Tatar, milletvekili adaylığında da deniz getirme vaadinden vazgeçmedi.
Uğur Tatar yine deniz vaadetti

AK Parti'ye milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yapan Mehmet Uğur Tatar, kampanyasına başladı.
Bugün yerel gazetelere tam sayfa reklam veren Mehmet Uğur Tatar, Denizli'ye deniz getirme vaadini yineledi.
Sahili olmayan Denizli'ye deniz getireceği vaadini yineleyen ve reklamlarda kendisini sıra dışı, müteavazı, azimli, kararlı, girişimci ve yenilikçi olarak tanımlayan Tatar, bir limanın fotoğrafı önünde poz vererek, "Bu deniz Denizlimize gelmeli" ifadesini kullandı. Katı atık ve geri dönüşüm tesisi işletmeciliği yapan Tatar, tüm yerel gazetelere verdiği ilanlarda deniz vaadini yineledi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...