Kritik MGK toplantısı sonrası flaş açıklama

Kritik MGK toplantısı sonrası flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan Şubat ayı olağan toplantısı yaklaşık 6,5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan 2015 yılının ilk Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yaklaşık 6,5 saat süren toplantının ardından yazılı bir açıklama yapıldı.

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamada, Suriye'de ortaya çıkan güvenlik sorunları ve askeri zaruretler nedeniyle icra edilen Şah Fırat Operasyonu'nun görüşüldüğü belirtilerek, "Operasyonu başarıyla icra eden Türk Silahlı Kuvvetleri'ne takdir ve tebrikler ifade edilmiştir" denildi.

Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, Çözüm Süreci'nde gelinen aşamanın değerlendirildiği ve terörün sona erdirilmesi için verilen mücadelenin kararlılıkla sürdürülmesinin vurgulandığı bildirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...