Fenerbahçe'den Emenike tepkisi

Fenerbahçe'den Emenike tepkisi

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli oyuncular son dönemde kaçırdığı goller ve rahat tavırları yüzünden Nijeryalı forvete tavır aldı.

Kaçırdığı goller ve tavırlarıyla son dönemde taraftarların tepkisini çeken Emmanuel Emenike'ye, sarı-lacivertli takım içinde de benzer bir tavır var. Fenerbahçe'nin 5 puan kaybettiği Trabzonspor ve Akhisar maçlarındaki olumsuz performansına rağmen rahat tavırlarını sürdüren Nijeryalı forvetin bu durumu kendisini yalnızlaştırdı. Emenike'nin takım içinde sadece Pierre Webo ve Moussa Sow'la diyalog kurabildiği vurgulandı.


Emenike'nin kendini sürekli takımın üzerinde görmesinin buradaki en önemli etken olduğu savunuldu. Spartak Moskova'dan geçen sezon başında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli futbolcunun bu tip hareketleri sezon başından bu yana herkesi rahatsız ediyordu. Nijeryalı golcünün bu durumu ile ilgili olarak kaptan Emre Belözoğlu ligin ilk yarısında devreye girse de sonuç alamadı. Rahat tavırları yüzünden Emenike ile daha önce saha içinde tartışan Emre, takım arkadaşıyla birkaç kez konuşmak istese de beklediği karşılığı alamadı.


Düzelme şansı yok
Teknik heyet ve sarı-lacivertli futbolcular son gelişmelerin ardından Emenike'nin 'düzelme' ihtimali olmadığını anladı. Adeta kendi haline bırakılan sarı-lacivertli futbolcunun son dönemde takım içinde Webo ve Sow dışındaki arkadaşlarıyla iletişim kurmakta zorlandığı aktarıldı.
nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...