Ağrı'da 3 asker nasıl şehit oldu, kan donduran detay!

/ Kaynak: İHA
Ağrı'da 3 asker nasıl şehit oldu, kan donduran detay!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Acı haber dün gece Ağrı'dan geldi. Tam 3 asker şehit oldu. 3 Askerin şehit düşmesi ile ilgili kahreden bir detay vardı ki en çok yürekleri o dağladı...

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden gelen acı haberle 3 askerin sehit edildiğini öğrenmiştik. Olay dün gece nbsp;23.00 sıralarında meydana gelmişti. Cinnet getiren bir askerin, 3 silah arkadaşını şehit ettiği detayı yürekleri dağladı. Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada; "26 Şubat 2015 günü saat 23.00 sıralarında ilimiz Doğubayazıt İlçesi Gökay Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Fehmi Altınordu Hudut Bölük Komutanlığı'nda cinnet geçirdiği oğrenilen bir Piyade Çavuş, kendisine zimmetli piyade tüfeği ile ateş etmek suretiyle aynı nöbet mevziinde bulunan bir Piyade Uzman Çavuş, Piyade Çavuş ve Piyade Er'i şehit etmiştir" ifadeleri kullanıldı.Olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ağrı Valiliği, elim olayda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, Ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi.
Ağrı'da 3 asker nasıl şehit oldu, kan donduran detay!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...