Hamzaoğlu'nun Kadıköy uyarısı

Hamzaoğlu'nun Kadıköy uyarısı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.

Sivasspor deplasmanında alınan galibiyetin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi ile liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da teknik heyet de oyuncularına rehavet uyarısında bulundu. Liderliğin sezon sonunda önem kazanacave kalan haftalarda kaybedilmemesinin rakiplerin de moralini bozacağını oyuncularına ileten Hamzaoğlu, derbiyi de hatırlattı.


Erciyes karşısına liderliğin sorumluluğu ile çıkılmasını isteyen Hamza Hamzaoğlu şu ifadelerle oyuncularına uyarılarda bulundu: nbsp;


"Artık lideriz ve bunun sorumluluğu ile sahada olacağız. Kayseri Erciyes maçındaki puan kaybı bizi gelecek hafta büyük sıkıntıya sokacaktır. Kadıköy'de sahaya puan farkı ile çıkmamız gerekir. Oraya da lider gitmeliyiz. Puan kaybı yaşamamak için maçın ilk anından itibaren konsantrasyonunuzu bozmadan futbolumuzu sahaya yansıtalım. nbsp;


'SIKINTI YAŞARIZ'
Bizim zaten kendi futbolumuzu ortaya koyduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. Mücadeleci yapınızdan asla vazgeçmeyin ve evimizide alacağımız 3 puanla hem yolumuza sağlam bir adım ile devam edelim hem de taraftarımız ile kucaklaşalım" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...