Yeni 'Da Vinci' İstanbul'da çekilecek

Yeni 'Da Vinci' İstanbul'da çekilecek

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

'Da Vinci Şifresi' kitabının yazarı Dan Brown'ın son romanı Inferno sinema uyarlamasının bir bölümü İstanbul'da çekilecek.

'Da Vinci Şifresi' kitabının yazarı Dan Brown'ın son romanı 'Inferno' sinema uyarlamasının bir bölümü İstanbul'da çekilecek. David Koepp'ın beyazperdeye uyarladığı, Ron Howard'ın yönetmenliğini, Brian Grazer'ın da yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri Nisan ayında başlayacak.


TOM HANKS BAŞROLDE
Tom Hanks'in bir kez daha 'Profesör Robert Langdon'ı canlandıracağı filmde, bu yılki Oscar adayları arasında olan Felicity Jones da rol alıyor. İki ünlü yıldızın yanı sıra Fransız aktör Omar Sy ve 'Pi'nin Yaşamı' filmiyle tanınan Irrfan Khan da çekimler için İstanbul'a gelecek oyuncular arasında yer alıyor. Filmin 14 Ekim 2016'da vizyona girmesi planlanıyor. Dan Brown'ın kitaplarından sinemaya uyarlanan 'Da Vinci Şifresi' ve 'Melekler ve Şeytanlar' filmleri, dünya çapında büyük ses getirmişti. İlk film Paris'te, ikincisi ise Roma'da çekilmişti. Serinin üçüncü macerası 'Cehennem' ise Floransa, Venedik ve İstanbul'da Tarihi Yarımada'da geçiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...