Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Balıkesirspor'u ağırlayacak

/ Kaynak: AA
Beşiktaş, Balıkesirspor'u ağırlayacak

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın Ankara'da Balıkesirspor ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlıların ev sahipliğinde, Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek. Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilerek liderliği Galatasaray'a kaptıran Beşiktaş, hafta içindeki UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında İngiliz devi Liverpool'u penaltı atışlarıyla eleyerek son 16 turuna çıktı ve moral buldu.Ligde 22. haftaya Beşiktaş 47 puanla ikinci, son 6 maçını kazanamayan, 41 golle ligin en çok gol yiyen takımı Balıkesirspor ise 13 puanla 18. ve son sırada girdi.İki takım arasında sezonun ilk yarısında Balıkesir'de oynanan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı.
Hazırlıklarını sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak siyah-beyazlılar, öğleden sonra uçakla Ankara'ya gidecek.
-İki tribün kapalı
Müsabakada, Beşiktaş'ın cezası nedeniyle kuzey kale arkası ve maraton tribünlerine seyirci alınmayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'de Bursaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçta siyah-beyazlı kulübe, taraftarlarının kötü tezahüratı nedeniyle kuzey kale arkası ve maraton tribünlerine bir maç tribün kapatma cezası vermişti. Bursaspor karşılaşmasını bu tribünlerde izleyen kombine ve biletli taraftarlar, Balıkesirspor karşılaşması için bilet satın alamayacak.
-5 sakat, 3 cezalı
Beşiktaş'ta Balıkesirspor maçı öncesi Tolga Zengin, Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tomas Sivok ve Cenk Tosun'un sakatlıkları bulunuyor.
Siyah-beyazlılarda sarı kart cezalıları Necip Uysal, Ramon Motta ve Oğuzhan Özyakup da yarınki maçta forma giyemeyecek.
Öte yandan Beşiktaş'ta Balıkesirspor maçında oynaması muhtemel 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Demba Ba, Serdar Kurtuluş, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Kerim Frei Koyunlu, yarınki karşılaşmada da sarı kart gördükleri takdirde, 23. haftada Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynanacak maçta cezalı duruma düşecek. Sakatlığı nedeniyle yarınki maçta yer alamayacak Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın da üçer sarı kartı var.
-Balıkesirspor ile 4. randevu
Beşiktaş ile Balıkesirspor lig tarihinde yarın 4. kez karşılaşacak. İki takım arasında 1975-76 sezonunda yapılan maçlarda taraflar Balıkesir'de 1-1 berabere kalmış, İstanbul'da Beşiktaş 1-0 galip gelmişti. Bu sezonun ilk yarısında Balıkesir'de yapılan müsabakayı ise siyah-beyazlılar 1-0 kazandı.
-Osmanlı Stadı'nda 2'de 2
Beşiktaş, Osmanlı Stadı'nda bu sezon 3. kez sahaya çıkacak.
Vodafone Arena'nın yapımı sürecinde iç saha maçlarını zaman zaman İstanbul dışında da oynayan siyah-beyazlılar, başkentte 6. haftada Medicana Sivasspor'u 3-2, 18. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yendi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...