Eski boksör Vedat Bayram, milletvekili aday adayı oluyor

/ Kaynak: DHA
Eski boksör Vedat Bayram, milletvekili aday adayı oluyor

SPOR Haberleri  / DHA

Vedat Bayram milletvekili aday adayı olmak istediğini ve Türk futbolu, Türk sporu için yeniden hizmet vermek istediğini söyledi.

Eski boksör olan, İstanbul Gençlik ve spor il müdürlüğü yapan , bu dönemde sayısız spor tesisini Türk sporuna kazandıran Vedat Bayram bugün düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında MHP'den milletvekili aday adayı olmak istediğini ve MHP Başkanı nbsp;Devlet Bahçeli de uygun görürse Türk sporuna hizmet vermek istediğini söyledi.
Üsküdar'daki bir otel'deki buluşmada Devlet bakanlığı yapmış ve Ülker grubu icra kurulu üyesi Ali Doğan, eski milli futbolcu olan ve MHP MYK üyesi Saffet Sancaklı , eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu, Galatasaray Kulübü eski başkanı Faruk Süren , sanatçı Bora Gencer, eski bakanlar, parlementerler, MHP'nin çeşitli kademelerinde görev yapan isimler ve gazeteciler katıldı.
Sözlerine "Yeni bir UEFA şampiyonu takımımız yok, Faruk Süren'den sonra UEFA Şampiyonu bir başkanımız yok, Dünya üçüncüsü olan milli takım yok. Klasmanda 8. sıraya kadar çıkarttığımız şimdi 58. durumda olan ve sırtı yerden kalkmayan bir Türk futbolu var..." diyerek başlayan Vedat Bayram, Türk sporuna hizmet etmeyi özlediğini ifade etti.
Kendisini zorunlu hissettiğini ve acı tablo karşısında yüreğinin yandığını dile getiren Bayram"
10 Yıldır yokum... Zorunlu hissettim ve yüreğim yanarak , tekrar Türk halkının önüne hizmet için çıkmak istiyorum. Ayinesi iştir kişinin , yaptığımız projeler ortada. Edep ve adabımızda ayrıldık köşemize çekildik, Türk futbolunun geri gittiğini görüyoruz. Alt yapı eksikliği Apaçık ortada. Türk sporu nasıl kurtulur. bunları hazırladık. MHP üst kurul üyesi olarak Sayın Devlet Bahçeli'ye gideceğim. Uygun görülürse yanlış yapılanları düzeltmek üzere 12-18 Mart arası hizmete talip olduğumu kendisine bildireceğim...Yeniden Türk sporuna hizmet için varım" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...