Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın meydan okudu!

Sergen Yalçın meydan okudu!

SPOR Haberleri

Mediana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıkları maçın hakemi Çağatay Şahan'ı sert sözlerle eleştird.

Süper Lig'de günün ilk mücadelesinde Medicana Sivasspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalırken, kırmızı beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, maç sonrası hakem Çağatay Şahan'ı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Hakem Şahan'ın rakibe çok kolay faul düdükleri çaldığını savunan Yalçın, yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"HAKEM MAŞALLAH ÇOK GÜZEL YAN TOPLAR VERDİ!"
"Son 10 dakikada Gençlerbirliği'nin 3-4 tane yan top pozisyonu oldu. Hakem de maşallah 15-20 tane yan top verdi aleyhimize. Çok güzel yan toplar verdi! Her pozisyona faul, her pozisyona faul..! Bu kadar da faul çalınmaz ki... Geçen hafta Galatasaray maçında hakem bizim lehimize bir faul çaldı, 20 metreden gol attık diye ortalık ayağa kalktı. Öyle televizyondan konuşmakla bu işler olmuyor. İş konuşmaya gelirse herkesten fazla konuşuruz ama gerek yok. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz."

"MAÇ PROGRAMI BÜYÜK TAKIMLARA GÖRE YAPILIYOR"
Sergen Yalçın, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında da Türkiye Futbol Federasyonu'na eleştirilerde bulundu. Yalçın, "Sezonluk maç programı açıklıyorlar. Geçen hafta saat sekizde oynuyoruz, sonra dönüyoruz saat bir buçukta oynuyoruz sonra tekrar sekizde oynuyoruz. Oyuncuları bu maçlara konsantre etmek kolay olmuyor. Program yapılırken oyuncularda düşünülmesi lazım. Sürekli programlar büyük takım maçlarına göre yapılmamalı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...