Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye maçtan önce Aykut Kocaman sürprizi

Fenerbahçe'ye maçtan önce Aykut Kocaman sürprizi

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçından önce rakip soyunma odasına giderek, eski takımına başarı diledi.

Torku Konyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi Torku Arena'nın koridorlarında son derece güzel görüntüler vardı.

Yıllarca sarı lacivertli takımı çalıştıran Aykut Kocaman, karşılaşmadan önce Fenerbahçe soyunma odasına giderek, futbolculara ve teknik heyete başarı diledi.

Teknik direktör Aykut Kocaman yine maç öncesi Lig TV canlı yayınında, "Uzun bir süre sonra Fenerbahçe karşısına çıkacaksınız, heyecanlı mısınız?" sorusuna da, derin bir nefes aldıktan sonra, "Tabii ki..." cevabını verdi.

Bu arada Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde Kocaman'ın kulüp yetkilileri aracılığıyla Fenerbahçe'nin profesyonellerini arattığı belirtildi.
Kocaman'ın, "Antrenman sahası vs gibi herhangi bir ihtiyaçları olacak mı? Yardımcı olmak isteriz" mesajını yolladığı ifade edildi.

Sarı lacivertlilerin ise, teşekkür edip kibarca bu teklifi reddettiği vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...