Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sow: 'Eleştirilerin tamamını kabul ediyorum'

Sow: 'Eleştirilerin tamamını kabul ediyorum'

SPOR Haberleri

Konyaspor karşısında 1-1 berabere kalıp, Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow maç sonu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Konyaspor ile berabere kalarak lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Senegalli Moussa Sow, eleştirilerin tamamını kabul ettiğini söyledi.

2 maçtır forvetlerin gol atamaması nedeniyle yapılan eleştirilerin normal olduğunu dile geiten Moussa Sow, Gaziantepspor karşılaşmasından bu yana 2 maçtır forvet oyuncuları olarak golle buluşmayı başaramadık. Böyle bir durumda ilk olarak bizim eleştirilmemiz lazım, bu normaldir. Ben bir forvet oyuncusuyum, bu eleştirilerin tamamını kabul ediyorum ve üzerime alıyorum. Bizim ne kadar çalıştığımızı Allah bilir" dedi.

Şampiyonluk için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Sow, "Taraftarımızın sinirini anlıyorum. Özellikle biz forvet oyuncularına karşı. Biz çok çalışıyoruz, hedefe ulaşmak için çabalıyoruz. Emin olsunlar biz bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Taraftarlarımız hiç endişelenmesi, şampiyonluk için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Konyaspor karşısındaki puan kaybının, gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde baskı yaşatıp, yaşatmayacağı sorusuna ise Sow, "Sezon başından beri her maçı kazanmak zorundaydık, Fenerbahçe oynuyorsanız, her maçı kazanmak istersiniz. Sadece gelecek hafta için değil. Ligin sonuna daha çok süre var. Daha önümüzde çok uzun bir yol var" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...