Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Kocaman'ın Torku Konyas'sı önünde iki puan bıraktı

Fenerbahçe Kocaman'ın Torku Konyas'sı önünde iki puan bıraktı

SPOR Haberleri

Mahlangu'nun golüne Egemen'le karşılık verebilen sarı-lacivertliler Akhisar mağlubiyeti sonrası zirve yarışında bir yara daha aldı.

İlginç bir buluşmaydı... İsmail Kartal'la şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la alt sıralardan kurtulma çabasındaki Konyaspor'a konuk oldu. Aykut hoca, teknik direktörlüğünü yaptıktan sonra eski takımına karşı ilk kez rakip oluyordu. İsmail Kartal ile Aykut Kocaman da ilk kez birbirleriyle karşı karşıya geliyordu. Karmaşık duyguların yaşandığı maç özellikle Fenerbahçe için büyük önem taşıyordu. Evindeki son iki maçta galibiyete hasret kalan, hatta Akhisar'a kaybederek 33 haftalık yenilmezlik unvanını kaybeden sarı-lacivertlilerin bir yara almaya daha tahammülü yoktu. Hele ki, Galatasaray derbisi öncesi. Ancak Volkan ve Caner'in cezası, Alper ile Emre'nin sakatlığıyla ideal 11'inden uzak kalan Fenerbahçe maça istediği gibi başlayamadı.
Kan kaybı sürüyor
Henüz 4. dakikada Selçuk'la gole yaklaşan Fenerbahçe, 8. dakikada şoku yaşadı. Ömer Ali'nin ortasında Mert'in uzaklaştırdığı topu Torje kaleye yolladı, Mert'ten seken meşin yuvarlağı önünde bulan Mahlangu sert vurdu: 1-0. Golün hemen ardından ceza alanında yerde kalan Emenike'nin penaltı beklentisini hakem görmezden gelirken, 23'te Djalma'nın şutunda savunma gole geçit vermedi. Soyunma odasına mağlup giren Fenerbahçe, skoru lehine çevirme arzusuyla döndü sahaya. Ancak ilk gol fırsatını bulan yine Konya oldu. 52'de Mahlangu'nun sert şutunda Mert kalesini korurken, organize ataklardan mahrum sarı-lacivertliler şampiyonluk hırsıyla rakip kaleye yüklenmeye başladı. 67'de Emre'nin soldan kullandığı kornerde Egemen'in kafa golü skoru eşitledi: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe şampiyonluk yarışında bir ağır yara daha aldı.

İSMAİL KARTAL DERBİ ÖNCESİ DOSTLUK MESAJI VERDİ

G.Saray'ı alkışlarım


Maç sonrası üzgün olduklarını söyleyen F.Bahçe'nin hocası İsmail Kartal, "Bugün bazı cezalı ve sakat oyuncularımıza rağmen sahaya çıkan futbolcularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. İyi bir mücadele ve performans ortaya koydu. Onları tebrik ediyorum" açıklaması yaptı. "Birkaç haftadır takımda bir şanssızlık var. İnşallah G.Saray derbisiyle bunu kırıp yolumuza devam edeceğiz" vurgusu yapan Kartal, "Hamza Hamzaoğlu, 'Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman alkışlarım' dedi. Siz de alkışlar mısınız" sorusuna, "Hamza hoca benim meslektaşım. Başarılı olursa, Galatasaray şampiyon olursa alkışlarım. Sonuçta hepimiz Türk futboluna hizmet ediyoruz. Hepimiz dost ve arkadaşız. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük camialar. Galatasaray maçı için de 4 puan fark 3 puanlık sistemde çok önemli bir şey değil" karşılığını verdi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...