Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye ciddi uyarı!

Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye ciddi uyarı!

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstelendiği Survivor All Star'da dün akşam yine izleyiciler ilginç sahnelere şahit oldu.

Dokunulmazlık oyununu için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler'de yarışmacı Turabi Çamkıran, ilginç dansı ile Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Hakan Hatipoğlu ile eşleşen Turabi yarısı kazandıktan sonra Hatipoğlu'nun arkasından yaptığı dans diğer yarışmacılar tarafından gerginlik oluşturdu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı; 'Bundan sonra oyun kazanan arkadaşlarımız sevinirken rakibinin etrafında olmayacak. Rakibi zaten üzgün, gidip onun civarında olmayacak. Turabi bugünkü görüntü son olsun. Dokunmayacaksın deyip yanına yaklaşacaksın demek değil. Biliyorsunuz kaybetme anı, insanın çöküş yaşadığı bir an. Sevincinizi uzakta yaşayacaksınız' nbsp; deyip bir daha olmaması için Turabi'yi uyardı. nbsp; İşte o görüntüler...

ACUN ILICALI SON KEZ UYARDI-TIKLAYIN

Acun Ilıcalı'dan Turabi'ye ciddi uyarı!




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...