Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölü doğan bebeğini 3 gündür buzlukta saklıyor, çünkü...

Ölü doğan bebeğini 3 gündür buzlukta saklıyor, çünkü...

YAŞAM Haberleri

Suriyeli ailenin içler acısı dramı. Ölü dağan bebeğini bir kutuya koyup eline verdiler. Nereye gömeceğini bilemeyen aile o kutuyu buzdolabında saklıyor.

Suriyeli Ayşe Glhaccar'ın bebeği karnında ölünce ameliyatla alındı. Ölü doğan bebek, bir kutu içinde aileye verildi. Aile cenaze için belediyeden yardım alamayınca baba Abdullah Glhaccar, cenini kutu ile buzdolabının buzluğuna koydu. Suriye'deki iç savaştan kaçarak 2 yıl önce Türkiye ye gelen Glhaccar Ailesi, İstanbul Esenyurt'ta yaşamaya başladı. 4 çocuklu aile, beşinci çocuklarını beklemeye başladı. Hamileliği 6 aya ulaşan anne Ayşe Glhacca, 3 gün önce sancılarının artması üzerine eşi Abdullah Glhaccar tarafından gece 02.00 sıralarında Esenyurt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastane yetkilileri, annenin düşük yaptığını söyleyerek başka bir hastaneye sevk etti. Zeytinburnu'nda başka bir hastaneye giden çift, hastanede doktor olmaması nedeniyle Kanuni Sultan Süleyman eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Şiddetli sancı ve bebeğin yarısının gelmesi nedeniyle acilen ameliyata alınan kadının bebeğinin öldüğü anlaşıldı. Bir kutuya konulan bebek aileye verildi. Türkçe derdini anlatamayan aile, ne yapacağını bilmez halde evine gönderildi. Abdullah Glhaccar, Esenyurt Belediyesi'ne başvurarak cenaze için yardım istedi. Belediye yetkililerinin kendisine "Sen eve git, biz bebeği nereye gömeceğini sana söyleyeceğiz" dediğini aktaran Glhaccar, cenini buzdolabına koydu. Cuma günü öğleden bu yana bebeğin buzdolabında olduğunu söyleyen Suriyeli baba, kendisine cenaze için yardım eli uzatacak yetkili bekliyor.
(Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...