Taraftar çıldırdı! 'Bu ligde oynamak istemiyoruz'

Taraftar çıldırdı! 'Bu ligde oynamak istemiyoruz'

SPOR Haberleri

Bursaspor taraftarı, Mersin İdmanyurdu maçının 17. dakikasında verilen penaltı ve kırmızı kart kararından sonra adeta çıldırdı.

Bursaspor taraftarı, Mersin İdmanyurdu maçının 17. dakikasında verilen penaltı ve kırmızı kart kararından sonra adeta çıldırdı. Maçın hakemi Mete Kalkavan'ın Bursaspor kalecisi Harun Tekin'in Wellinton'la yaşadığı pozisyonun ardından hem penaltı hem de milli kaleciye kırmızı kart gösterince saha kenarında Şenol Güneş, tribünde de taraftarlar büyük tepki gösterdi. Tribünlerden yoğun bir şekilde, "Bu ligde oynamak istemiyoruz" tezahüratı yapılırken Şenol Güneş'in de hem orta hem de 4. hakeme sözlü itirazda bulunduğu gözlendi. Şenol Güneş, son haftalarda aleyhlerinde verildiğini düşündüğü hakem kararları nedeniyle sık sık açıklamalarda bulunmuş ve TFF'ye tepki göstermişti.
Kaynak: sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...