Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolcu minibüsü devrildi!.. 4 yaralı!

Yolcu minibüsü devrildi!.. 4 yaralı!

SPOR Haberleri

İzmir Konak'ta yağmurdan kayganlaşan yolda, kontrolden çıkıp devrilen minibüsteki 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Yeşildere Caddesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Gaziemir- Bornova arasında yolcu taşıyan İsmail Yaykal (46) yönetimindeki 35 M 8736 plakalı yolcu minibüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. İçinde yolcuların da bulunduğu minibüs savrulup yolun solundaki kaldırımda, arıza nedeniyle park halinde bulunan 35 KC 4204 plakalı motosiklete çarptı. Ardından da kaldırıma çarpan minibüs devrildi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine AKS 110 ekibi de sevk edildi.
Yolcu minibüsü devrildi!.. 4 yaralı!
Çevredekilerle itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla minibüsten çıkartılan yaralılardan şoför Yaykal Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, yolcular Duygu Hepgül (27) ve kızı Ceylin Hepgül (5) ile Fevzi Aydın (60) da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç trafiğine bir süre kapanan yol, minibüsün kaldırılıp belediye ekiplerinin temizlik çalışması yapmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yolcu minibüsü devrildi!.. 4 yaralı!
Kent genelinde yağmur nedeniyle hasarlı ve yaralamalı başka kazaların da meydana geldiği bildirildi. Kazalarda yaralananların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...