Mourinho'dan kupa yorumu, 'Çocuk gibi mutluyum'

Mourinho'dan kupa yorumu, 'Çocuk gibi mutluyum'

SPOR Haberleri

Mourinho, Tottenham'a karşı kazandığı Lig Kupası finali sonrası basın toplantısında, kendisini bir çocuk gibi mutlu hissettiğini söyledi.

Lakabını İngiltere'ye ilk geldiği günü "Special One" (Özel biri) olarak belirleyen Mourinho, basın toplantısında bugün için yeni lakabının "Happy One" (Mutlu biri) olduğunu belirtti.


"Hala yapım aşamasında olan bir takımım var" diyerek sözlerine başlayan Mourinho, genç stoperi Kurt Zouma'yı "Benim yeni Marcel Desailly'im" diyerek övdü. Mourinho; "Bu ülkede, ilk kuruluş dönemi diğer tüm liglerdekine göre çok daha zor oluyor. 52 yaşında bir adam olarak kendimi tekrar çocuklar gibi mutlu hissedebilmem çok önemli. Bir maçtan sonra böyle hissedebilmem çok özel. İlk finalimden sonra da böyle hissediyordum. Kulübümdeki bu dönemimde bu ilk kupam benim için kariyerimdeki ilk kupa kadar önemli. Kulüp için sadece bir diğer kupa ama benim için yeni takımımdaki ilk kupa" ifadelerini kullandı.


Portekizli futbol adamı; "Genç bir oyuncu olan Zouma için defansın merkezinde oynamak çok zor bir görev. Onun çok hızlı yükseldiğini düşünebilirsiniz ama o hafta içerisinde o kadar ağır çalışıyor ki bunun hızlı olduğunu düşünmezsiniz. Başardığı işler fantastik. Eğer, Zouma ile birlikte Ramires ve Fabregas bu kadar iyi oynamasaydı bizim için belalarla dolu bir maç olurdu" yorumunu yaptı.


Mourinho; "Hangimizin galibiyeti daha çok hak ettiğini bilmiyorum ama Tottenham da kazanabilirdi. Mauricio Pochettino'ya tebriklerimi gönderiyorum. Bizim için çok zor bir maç oldu" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...