Hülya Avşar'dan Senem'e yardım eli!

Hülya Avşar'dan Senem'e yardım eli!

MAGAZİN Haberleri

Kısa süre önce magazin gündminden düşmeyen manken Senem Kuyucuoğlu'na Hülya Avşar'dan yardım eli uzandı.

Avşar, genç mankeni programında işe aldı. Hülya Avşar, önceki akşam Yeniköy'deki Sırçacı adlı mekândaydı. nbsp;Ekip arkadaşlarıyla yemek yiyen sanatçının mekân önüne bıraktığı aracındaki çiçekler, dikkatli gözlerden kaçmadı. Avşar, "Hayatınızda özel birinin olmadığını biliyoruz, bu çiçekler kimden?" sorusuna "Onlar Senem'in hediyesi. Ayrıca hayatımda özel birinin olup olmadığını nereden biliyorsunuz?" yanıtını verdi. nbsp;


Stil danışmanı
Hülya Avşar'la yemek yiyen ekipte yer alan Senem Kuyucuoğlu da sanatçının kendi adını taşıyan sohbet programında işe başladığını açıkladı: "Çok şükür hayatımda her şey yolunda. Hülya Hanım'ın yanında stil danışmanı olarak işe başladım. Kötü günler geride kaldı. Artık kamera arkasında olduğum için de çok mutluyum."
Hülya Avşar'dan Senem'e yardım eli!

SENEM'İN HEDİYESİ
Mekân çıkışı soruları yanıtlayan Hülya Avşar, aracındaki çiçeği Senem Kuyucuoğlu'ndan aldığını söyledi. Senem Kuyucuoğlu, geçen ay Hülya Avşar'ın programına konuk olmuş, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmıştı.
HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...