Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da Muratpaşa Kaymakamlığı'nın elektrik trafosu patladı

/ Kaynak: DHA
Antalya'da Muratpaşa Kaymakamlığı'nın elektrik trafosu patladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da aşırı yüklenme nedeniyle Muratpaşa Kaymakamlığı'nın elektrik trafosu patladı. Patlama sonrası binayı duman sarınca personel tahliye edildi.

Olay, saat 09.00 sıralarında Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan Muratpaşa Kaymakamlığı binasında meydana geldi. Binanın bodrum katında bulunan elektrik trafosu, aşırı yüklenme nedeniyle büyük gürültüyle patladı. Patlamanın ardından kabloların yanması nedeniyle tüm binayı duman sardı. Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans çağrılırken kaymakamlık çalışanları bina dışına çıkartıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanı tahliye etmeye çalışırken, polis ise çevre güvenliğini sağladı.
İtfaiye ekiplerinin çalışmasını izleyen Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, yangının bodrum katta bulanan trafonun patlamasından çıktığını söyledi. Arısoy, "Duman bir anda sarınca personeli bina dışına çıkardık. Korkulacak bir durum yok. Her şey kontrol altında" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...