AK Parti İl Başkanlığı binası yakınında bomba paniği!

AK Parti İl Başkanlığı binası yakınında bomba paniği!

GÜNDEM Haberleri

Antalya AK Parti İl Başkanlığı binası yakınındaki trafo önünde şüpheli 2 çanta ihbarıyla söz konusu yere gelen ekipler, çevrede güvenlik tedbiri aldı.

Antalya'da trafo önüne bırakılan iki çanta, hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Kepez ilçesine bağlı Yükseliş Mahallesi 2128 Sokak'ta, AK Parti İl Başkanlığı binası yakınındaki trafo önünde şüpheli iki çanta olduğu ihbarıyla söz konusu yere gelen ekipler, çevrede güvenlik tedbiri aldı. Sokağı yaya ve araç trafiğine kapatan polisler, bomba imha uzmanına haber verdi. Bir süre sonra gelen uzman görevlinin, özel kıyafetini giyerek kontrol ettiği çantalarda birçok kitap olduğu anlaşıldı. Sahipsiz olduğu düşünülen çantalar, iki polis tarafından ekip aracına götürüldü. Bu sırada polislerin yanlarına gelen ve adının Sücaaddin Argun olduğunu söyleyen kişi, kitapların kendisine ait olduğunu savundu.
Sokaklarda kağıt topladığını ve aracında yer kalmayınca, bahse konu çantaları kendisinin trafo önüne bıraktığını ifade eden Argun, emniyet yetkililerince kitapların teslim işlemleri için polis merkezine davet edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...