Cemil İpekçi bombaladı! Nur Yerlitaş şokta!

Cemil İpekçi bombaladı! Nur Yerlitaş şokta!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenomen program Bu Tarz Benim'in bitmesine sinirlenen jüri üyesi Cemil İpekçi, İşte Benim Stilim'in jüri üyesi Nur Yerlitaş'a sardı.

Show TV'deki "Bu Tarz Benim" programının bitmesi jüri üyesi Cemil İpekçi'yi fena kızdırdı. İpekçi, twitter üzerinden isim vermeden TV8'deki "İşte Benim Stilim" programındaki meslektaşı Nur Yerlitaş'a şöyle yüklendi:


"YERİNDEN KALKAMIYORSUN"
"Yerinden kalkamayıp başına fiyonk takmakla, bir okka makyajla tarz olunsaydı sirkteki hokkabazlar olurdu.. Diyetisyene gittim 1.5 kilo fazlalığım var diye.


Dr:'Cemil Bey vaktim yok biri var en az 80 kilo verdirmem lazım yerinden kalkamıyor' dedi. İpekçi Nur Yerlitaş hayranlarından gelen "Nur'u sana yedirmeyiz" tweet'lerinin ardından yazdıklarının bir kısmını sildi. TV8 ile Show TV arasında yaşanan 'Bu Tarz Benim' kavgası yargıya taşınmıştı. Mahkeme isim hakkını Show TV'ye format haklarını ise TV8'e vermişti.
Cemil İpekçi bombaladı! Nur Yerlitaş şokta!

BU TARZ BENİM BİTTİ
Show Tv'nin moda programı Bu Tarz Benim yayından kalkıyor. Show Tv'de yayınlanan ve Ebru Akel'im sunduğu Bu Tarz Benim yarışması cumartesi büyük final ile ekrana veda ediyor. Orijinal kadrosunun İşte Benim Stilim ile Tv8'e geçmesinden sonra yep yeni bir kadro ile programı devam ettirmek isteyen Show Tv ne yazık ki istediği reytingleri alamadığı için yayından kaldırılıyor. nbsp;


BU TARZ BENİM KONSEPTİ?
Yapımcılığını 'Joker Yapım'ın üstlendiği; sunuculuğunu ise Ebru Akel'in yapacağı 'Bu Tarz Benim', yeni sezonuyla adından çok söz ettirecek! 'Bu Tarz Benim''in yeni sezon eleme gecelerinde jüri koltuğuna ekranlardan tanıdığımız ünlü isimler oturacak. nbsp;Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, 100 Bin TL büyük ödül için kıyasıya yarışacaklar.En tarz kadın olmak için; birbirinden iddialı 13 yarışmacı bir yandan jüriye tarzlarını beğendirmeye çalışacak, bir yandan da rakiplerini geçmek için kıyasıya mücadele verecek. Programın yepyeni jürisi ise, birbirinden farklı konsept ve konularıyla yine seyircisini ekrana kilitleyecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...