Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maradona'nın şoke eden görüntüsü!

/ Kaynak: İHA
Maradona'nın şoke eden görüntüsü!

SPOR Haberleri  / İHA

Dünyaca ünlü futbolcu Maradona geçirdiği ameliyat sonrası hayranlarını adeta şaşkına çevirdi.

Maradona geçirdiği bir dizi estetik operasyonların ardından katıldığı televizyon programına da dudak parlatıcı kullanarak çıkması kadınsı bir görünüm kazandığı yorumlarına neden oldu. Bu durum Maradona hayranlarını şoke etti.


Geçirdiği estetik operasyonların ardından Venezuela'da bir televizyon programına katılan Arjantinli yıldız Diego Maradona'nın kadınsı görünümü hayranlarını şoke etti. Programda kulağına pırlanta küpe taktığı, dudak parlatıcısı kullandığı kaydedilen 54 yaşındaki eski futbolcu ve teknik direktörün kaş kaldırma, yüz gerdirme operasyonları geçirdiği ve dudaklarına silikon yaptırdığı bildirildi. Geçirdiği operasyonlarla daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşmak isteyen Maradona'nın sahip olduğu maço görünümünden eser kalmadığı kaydedildi. Şubat ayında bir dizi operasyon geçiren Maradona'nın hayranlarının bu durumdan rahatsız olduğu belirtildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...