Beste Bereket ve Serdar Önal'ın balayına bakın nereye gidecek?

Beste Bereket ve Serdar Önal'ın balayına bakın nereye gidecek?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uzun süre birliktelik yaşayan ünlü çift Serdar Önal ve Beste Bereket geçtiğimiz pazar nikah masasına oturdu. Çift balayına İspanya'ya gidecek

1 yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz pazar günü nikâh masasına oturan Beste Bereket ve Serdar Önal, balayı için İspanya'yı tercih etti.
Çift, yakın arkadaşlarının katıldığı nikâh töreninden hemen sonra Barselona'ya uçtu. Beste Bereket, sürpriz nikâh için "Evlendik ve çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Serdar Önal, daha önce manken Merve İldeniz'le 11 yıl evli kalmış, çift 2007 yılında boşanmıştı.
Beste Bereket ve Serdar Önal'ın balayına bakın nereye gidecek?

BESTE BEREKET VE SERDAR ÖNAL EVLENDİ
Oyuncu Beste Bereket, bir süredir manken Merve İldeniz'in eski eşi Serdar Önal'la birliktelik yaşıyordu. Bu beraberlik dün Suriye Pasajı'ndaki 'Supa' adlı mekanda yapılan sade bir nikahla taçlandı. Çifti bu mutlu günlerinde aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı.

Kaynak: Gecce

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...