Dünyanın en güvenli telefonu Blackphone 2 tanıtıldı

Dünyanın en güvenli telefonu Blackphone 2 tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Silent Circle isimli şirket dünyanın en güvenli akıllı telefonu olarak Blackphone 2'yi tanıttı.

Akıllı telefon piyasasında sürekli olarak en ince telefon ve en hızlı telefon yarışı içersine giren şirketler artık en güvenli telefon yarışına girdi. Bu yarışta ilk adımı kriptolu haberleşme yazılımları geliştiren Silent Circle atarak dünyanın en güvenli akıllı telefonu iddiasıyla yeni telefonunu tanıttı.İspanya'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan akıllı telefon standart tasarımlara sahip.


TEKNİK ÖZELLİKLER
1080p çözünürlüklü 5 inç ekran, 64 bit Snapdragon 8 çekirdekli işlmeci, 3 GB RAM, gibi özelliklere sahip olan Blackphone 2 de ayrıca 3.060 mAh kapasiteli pil bulunuyor.


ANDROİD ALTYAPILI İŞLETİM SİSTEMİ
Blackphone 2'de işletim sistemi olarak Android altyapılı PrivateOS 1.1 işletim sistemi kullanılıyor.


İÇİNDE ÖZEL UYGULAMA MAĞAZASI
Dünyanın en güvenli akıllı telefonu iddiasıyla tanıtılan telefonun içersinde gizlilik ve güvenlik üzerine kurulu Silent Store adlı bir uygulama mağazası bulunuyor.


SATIŞ FİYATI
Önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen dünyanın en güvenli akıllı telefonu 629 dolarlık satış etiketiyle raflarda yerini alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...