Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Vezir'den derbi öncesi açıklamalar

/ Kaynak: DHA
Hasan Vezir'den derbi öncesi açıklamalar

SPOR Haberleri  / DHA

Hem Fenerbahçe, hem Galatasaray formaları giyen ve Türk futbol kamuoyunun iyi hatırladığı Hasan Vezir; derbi öncesi konuştu.

Hem Fenerbahçe, hem Galatasaray formaları giyen ve Türk futbol kamuoyunun iyi hatırladığı Hasan Vezir; "Derbiyi hak edenin kazanmasından yanayım ama öncelikle şunu söylemeliyim, "İki takımın da başında Türk hoca olması gurur verici" dedi.Eski golcü; "İki takımın başında da Türk Hoca var bu bize ayrı bir gurur veriyor. Her iki hoca da arkadaşım, dostum onlara başarılar dilerim. Derbiye geçecek olursak bütün derbiler zor geçer. Ben her zamanki gibi 2 takımın formasını da giyen bir isim olarak hak edenin kazanmasından yanayım" dedi. İki takımın futbolunu da değerlendiren Hasan Vezir "Galatasaray Hamza Hoca ile büyük bir çıkış yakaladı. Son haftalarda iyi futbol oynuyorlar. Fenerbahçe ise İsmail Kartal ile iyi bir başlangıç yaptı ama 2 haftadır puan kaybediyor. Tabi Kadıköy'de karşılaşmalar her zaman Galatasaray için zor geçiyor. Fenerbahçe'nin kesinlikle 3 puana ihtiyacı olan taraf, Galatasaray ise en kötü beraberlik ile sahaya çıkacak" şeklinde konuştu.


"Bence Fenerbahçe yenilse bile bu yarıştan kopmaz"
Derbide kazanan taraf Galatasaray olursa Fenerbahçe şampiyonluk yarışından kopar mı? sorusuna Hasan Vezir "Bence Fenerbahçe yenilse bile bu yarıştan kopmaz. Ligin sonuna kadar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı devam eder. Geçmişte de puan farklarının açıldığı maçlar oldu ama lig sonunda şampiyonluğun değiştiğini de gördük. Tabi Galatasaray galip gelirse büyük bir avantaj sağlar kendine, Fenerbahçe'de mağlup olması durumunda motivasyon açısından düşüş yaşar ama yine de benim fikrim 3 puanlı bu sistemde bu sene bu lig şampiyonluğu yarışı sonuna kadar devam eder." ifadelerini kullandı.


Hasan Vezir Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin kilit isimleri olarak da sarı kırmızıların Hollandalı yıldızı Sneijder'i söylerken Fenerbahçe'nin ise kilit ismi ne kadar son haftalarda gol atamasa bile gücü ve kuvveti ile Emenike olur" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...